Lineáris aktuátorok - LM01 sorozat (LinMot)
 

A LinMot LM01 lineáris aktuátorok a LinMot P01 lineáris motorokból és LinMot H01 lineáris vezetékekből vannak összeépítve.
A LinMot H01 lineáris vezetékek, kis súrlódású golyós, vagy csúszó csapágyas kivitelűek és a motor mozgórész oldal irányú terhelésének csökkentésére szolgálnak. A mozgórész előlap kialakítása lehetővé teszi a terhelés közvetlen csatlakoztatását. Az előlap kialakítása kompatibilis a pneumatikus hengeres H-vezetők előlap kialakításával.
A LinMot LM01 lineáris aktuátorok a pneumatikus pozicionáló hengerek kiváltására kiválóan felhasználhatók, azzal a lényeges előnnyel, hogy a két véghelyzet között bármilyen pozíciót felvehetnek, vagyis szabadon pozicionálhatók a LinMot E1100 vezérlők segítségével
A csúszó csapágyas változatot olyan ipari körülményekre tervezték, ahol nagy mértékű a szennyeződés, nedves a környezet, vagy nagy gyorsításokra (>50m/sec2)van szükség.

Lineáris aktuátorok

 
 Lineáris aktuátorok - BM01 sorozat (LinMot)
 

A LinMot BM01 lineáris aktuátorok a LinMot P01 lineáris motorokból és  LinMot B01 lineáris vezetékekből vannak összeépítve.

A LinMot B01 lineáris vezetékek, kis súrlódású golyós, vagy csúszó csapágyas kivitelűek és a motor mozgórész oldal irányú terhelésének csökkentésére szolgálnak. A véglap növeli az aktuátor merevségét.

A mozgórész előlap kialakítása lehetővé teszi a terhelés közvetlen csatlakoztatását. Az előlap kialakítása kompatibilis a pneumatikus hengeres H-vezetők előlap kialakításával.

A LinMot BM01 lineáris aktuátorok a pneumatikus pozicionáló hengerek kiváltására kiválóan felhasználhatók, azzal a lényeges előnnyel, hogy a két véghelyzet között bármilyen pozíciót felvehetnek, vagyis szabadon pozicionálhatók a LinMot E1100 és az E1200 vezérlők segítségével.

A csúszó csapágyas változatot olyan ipari körülményekre tervezték, ahol nagy mértékű a szennyeződés, nedves a környezet, vagy nagy gyorsításokra (>50m/sec2)van szükség.