Kezelő panelek (ABB/Baldor)

 

   

 • ABB kezelőpaneleket könnyen meg lehet különböztetni a versenytársaktól, mivel a gépek és berendezések működési információi egyszerűen elérhetőek és módosíthatók. Ez lehetővé teszi bármikor a kézi beavatkozást az éppen futó folyamatba.

 •  

 

CP600 sorozat

   

 • A CP600-sorozat, az ABB legújabb HMI sorozata széles mérettartománnyal rendelkezik a 4.3"-tól a 15"-ig. Ez rendkívül rugalmas alkalmazást tesz lehetővé komplex rendszerekben is. A prémium minőségű grafikus panelek a PB610 szoftver segítségével az ember-gép kapcsolat magas szintjét valósítják meg. A CP600 kezelőpanelek kiváló funkcionális és szolgáltatási szintet kínálnak maximális kezelői kényelemmel.
  A HMI panelek soros porton vagy Ethernet porton keresztül kommunikálnak.
  A panelek kompatibilisek az ABB mozgásvezérlőkkel és intelligens meghajtókkal, beleértve a NextMove ESB-2, NextMove ES, MicroFlex E100, E100 és MotiFlex MicroFlex E150 egységeket.

 

KPD202-501  CAN Keypad

-
 • Ezek a kezelő panelek a CAN buszon kersztül vezérlik a MINT- szoftvert futtató vezérlőket . Ellentétben az ABB HMI panelekkel , a CAN kezelő panelek egyszerű szöveges kijelzők melyek a mozgásvezérlőkön programozhatók. Egy sor MINT parancsot lehet használni a MINT alkalmazás ellenőrzésére, ezáltal programozható, hogy mi jelenjen meg az LCD kijelzőn.

 • A billentyűzetet közvetlenül a MINT program olvassa be.
  A KPD202-501 ideális a 3 vagy 4 tengelyes alkalmazásokhoz. Programozható funkcióbillentyűk az LCD kijelző alatt és felett felett egyszerű menü létrhozását segítik.
  A KPD202-501 működik a CANopen buszon , vagy a soros porton keresztül.
  Jellemzők:
  4 soros , 20 karakteres kijelző
  Teljes ellenőrzés a kurzor pozíció
  Programozható funkciógombok
  Kurzor / irány gombok 3 tengelyhez
  Hallható riasztások (zümmer)
  CANopen interfész
  RS232/485 interfész ( választható)
  Opcionális digitális I / O modul ( 4 DI , 4 DO ), lámpákhoz és nyomógombokhoz